fredag 4. april 2014

Fyllt svinefilet.


Fyllt svinefilet

Her forleden kjøpte vi en svine indrefilet. Den ble brukt i dag. Trimmet den for sener og fett. 
Delte den nesten ved å skjære på langs nesten igjennom. Så ble den lagt på fjela og banket så den ble litt breiere. Så smurte jeg på sopp Pesto. Og litt revet parmesan. La den på bacon skiver.


Rullet den sammen så baconet kom på utsiden som et pledd. Så bandt jeg rundt med bommullsgarn. (Det er noe jeg ikke er flink til). Opp i stekepanna og ble brunet på alle sider. Ovnen ble satt på 125 gr. Så var det inn med fileeen i en liten langpanne. Den fikk et steketermometer inn i kjøttet og ble stekt i   1 1/2 time. Da var den på ca 72 gr.

Dette ble servert med kokte poteter, blomkål, brokkoli og chilibernaise.
Smakte veldig godt!

Hadde tenkt å ta et glass rødvin til. Flaska var åpnet og vinglasset sto klart,
men vi skal hente bobilen og da må jeg kjøre.

Alkohol og bilkjøring hører ikke sammen.

Smakelig måltid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar